Web Analytics Made Easy - Statcounter

داوطلبان آزمون کارشناسی ارشد پزشکی سال ۱۴۰۰ با ارسال نامه‌ای خواستار بازگرداندن زمان برگزاری آزمون ۱۴۰۰ به تاریخ سال گذشته شدند.

به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، یکی از مهم‌ترین آزمون‌های وزارت بهداشت که هر ساله در یک نوبت و طی دو روز متوالی با حضور بیش از ۳۰۰ هزار نفر برگزار می‌شود، آزمون کارشناسی ارشد رشته‌های گروه علوم پزشکی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



شیوع ویروس کرونا در سال گذشته علاوه بر تعطیلی و برهم زدن تمام برنامه‌ریزی‌های دانشگاه‌ها موجب شد تا برگزاری آزمون کارشناسی ارشد سال ۱۳۹۹ از ۲۶ و ۲۷ تیر ماه به ۲۳ و ۲۴ مرداد ماه موکول شود.

بر اساس آخرین تقویم زمان برگزاری آزمون‌های وزارت بهداشت در سال ۱۴۰۰، مقرر شده است تا آزمون کارشناسی ارشد پزشکی در تاریخ ۳۰ و ۳۱ اردیبهشت ماه ۱۴۰۰ برگزار شود. با آغاز موج چهارم کرونا و نزدیک شدن به زمان برگزاری آزمون، داوطلبان آزمون کارشناسی ارشد گروه علوم پزشکی سال ۱۴۰۰ با اعلام دلایلی مخالفت خود را با تغییر زمان برگزاری این آزمون از تیر ماه به اردیبهشت ماه اعلام کردند و خواستار رعایت فاصله زمانی قانونی میان دو آزمون کارشناسی ارشد پزشکی سال ۹۹ و ۱۴۰۰ شدند.

نامه اعتراض جمعی از داوطلبان آزمون کارشناسی ارشد سال ۱۴۰۰ به این شرح است:

 سلام علیکم

ما جمع کثیری از داوطلبان ارشد آزمون ارشد رشته‌های علوم پزشکی، خواهان باز گرداندن آزمون ۱۴۰۰، به تاریخ پیشین هستیم. دلایل ما برای این درخواست به شرح زیر است:

۱- تا اواخر آذرماه، هیچ گونه زمزمه و سند و اطلاع رسانی مبنی بر جابجاشدن تاریخ آزمون، وجود نداشت؛ و خیل عظیم داوطلبان، بر مبنای تاریخ اعلام شده، برنامه‌ریزی کرده بودند.

۲- منابع جدید‌ی به منابع آزمون در همان آذر ماه، اضافه شده  که هم حجم و هم سختی زیادی دارند و واقعا برای مدت شش ماه امکان مطالعه آن‌ها به هیچ عنوان وجود ندارد.

۳- فاصله زمانی آزمون پارسال و امسال، متناسب با فاصله استاندار د نمی‌باشد.

۴- بسیاری از داوطلبان، سال پیش فرصت آماده شدن نداشتند و شاغل در بیمارستان‌ها بودند و امسال به جمعیت داوطلبین اضافه شدند و این مدت، برای مطالعه همه دروسشان، اصلا کافی نمی‌باشد.

۵- داوطلبین و اساتید، جمیعا، تمام برنامه‌های درسی خود را بر مبنای تاریخ آخر تیرماه، گذاشته بودند که این برنامه‌ها شامل شرکت در کلاس‌های آمادگی کنکور و رفع اشکال و برنامه‌ریزی تخصصی برای آزمون و سایر بوده که تا به حال موفق به جبران عقب ماندگی از برنامه و کلاس‌ها نشده‌اند.

۶- ماه مبارک رمضان امسال، در فروردین ماه آغاز می‌شود و فقط چند روز قبل از آزمون به پایان می‌رسد و عملا بازدهی مطالعه بسیار پایین می‌آید.

۷- شائبه ایجاد موج جدید و شدید بعدی کرونا، دور از انتظار نمی‌باشد.

۸- تا به حال، هیچگاه آزمون تثبیت شده کنکور را بدون دلیل، جا‌به‌جا نکرده بودند و جامعه داوطلبین ارشد، در شوک شنیدن چنین خبری، بوده و هست.

۹- دانشگاه‌ها به خاطر ورودى‌هاى جدید که به خاطر شرایط کرونا دیرتر وارد دانشگاه شده بودند امتحانات پایان ترم را از دى به بهمن ماه موکول کردند و تا اواسط بهمن ماه دانشجویان درگیر امتحانات پایان ترم بودند و فرصت مطالعه برای کنکور را نداشتند؛ لذا از شما درخواست داریم که بنابرعدالت به شکایت ما رسیدگی بفرمایید که واقعا این همه تنش و فشار روانی بر ما دانشجویان به دور از انصاف است.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: آزمون ارشد پزشکی مرکز سنجش آموزش پزشکی اعتراض دانشجویان وزارت بهداشت آزمون کارشناسی ارشد برگزاری آزمون زمان برگزاری ارشد پزشکی سال ۱۴۰۰

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۴۸۸۱۸۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خودکشی دانشجوی کارشناسی ارشد در کوی دانشگاه تهران +تصویر

سعید موسی‌نژاد، دانشجوی کارشناسی ارشد ورودی ۱۴۰۲ دانشکده علوم اجتماعی دانشگاه تهران خودکشی کرد و به زندگی خود پایان داد.

عصرایران به نقل از خبر نامه امیر کبیر در خبری نوشت: پیکر این دانشجو شامگاه ۱۳ اردیبهشت در اتاقش در کوی دانشگاه تهران پیدا شده است. روابط عمومی دانشکده علوم اجتماعی دانشگاه تهران، در پیامی با تایید مرگ سعید موسی‌نژاد، درگذشت او را به خانواده و هم‌کلاسی‌هایش تسلیت گفته است.

سعید موسی‌نژاد، اهل اردبیل بود و ساعاتی پیش از اقدام به خودکشی در پستی در اینستاگرامش سخنان آخر خود را منتشر کرده بود. در هفته‌های گذشته خبر خودکشی و مرگ دست‌کم دو پزشک در شهرهای تهران و جاسک نیز منتشر شد.

رئیس انجمن علمی روانپزشکان ایران در آبان ماه سال گذشته از خودکشی منجر به مرگ ۱۶ دستیار پزشکی (رزیدنت) طی یک سال خبر داده بود.

دیگر خبرها

  • کلید اولیه آزمون دستیاری پزشکی منتشر شد
  • خودکشی دانشجوی کارشناسی ارشد در کوی دانشگاه تهران +تصویر
  • کلید اولیه پنجاه و یکمین دوره آزمون دستیاری پزشکی منتشر شد
  • تمدید فرصت مشاهده و تأیید سوابق تحصیلی داوطلبان کنکور تا ۱۸ اردیبهشت
  • فرصت مشاهده و تأیید سوابق تحصیلی داوطلبان کنکور تا سه‌شنبه تمدید شد
  • آخرین مهلت داوطلبان کنکور برای تأیید سوابق تحصیلی
  • فرصت داوطلبان کنکور برای تأیید سوابق تحصیلی تا ۱۸ اردیبهشت
  • کلید پنجاه و یکمین آزمون دستیار پزشکی فردا منتشر می‌شود
  • معاون آموزشی وزارت بهداشت خبر داد؛ زمان اعلام نتایج اولیه آزمون دستیاری پزشکی
  • برگزاری آزمون استخدامی آموزش و پرورش در استان بوشهر